A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Applådåska

Applåder är ett sätt att uttrycka gillande genom att klappa i händerna och vid åska uppstår elektriska urladdningar i jordens atmosfär. Dessa urladdningar alstrar mycket stor värme under bråkdelar av en sekund, vilket gör att luftens molekyler sätts i rörelse.
Applådåska är alltså när det dånar och sprakar som en följd av de ljud som frambringas vid Miljöpartiets valupptakt i Örebro:-)

Detta förmodligen beroende på den medvind som MP nu har inför valet 2010. En orsak kan vara lanseringen av MP som småföretagarparti.

Fakta hämtat från mp.se
Två av de viktigaste förslagen handlar om sänkta arbetsgivargifter och att öka möjligheterna för soloföretagare att anställa ytterligare en person. Vi vill sänka arbetsgivaravgiften med 10 procent för småföretag, något som ger en skattelättnad på cirka 6000 kr per månad. För soloföretagare föreslår vi en nedsättning så att de endast betalar ålderspensionsavgiften, drygt 10 procent av lönen, för den första anställda under det första året.

MatsRG
Tänk på miljön

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg