A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Som en blixt på en klar himmel

Det gamla ordspråket “Som en blixt på en klar himmel” används för att beskriva något helt oväntat. Till exempel det besked som de anställda på Husqvarna nu fick om fabriksnedläggelse. Det är mycket sorgligt att detta skall behöva ske nu utan någon som helst förvarning. Man kan fråga sig varför fabriksledningen inte kan vara lite mer uthålliga i sitt synsätt?

Det är förknippat med en stora omställningskostnader när man skall flytta produktion till ett annat land som i det här fallet Polen. De här föreslagna åtgärderna (beslutade?) är som en följd av det vinstfall som nu Husqvarna redovisar.
Källa DN, AB och SvD.

MatsRG
Tänk på miljön

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg