A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Millenniumfred

Det var det som var tänkt att infinna sig vid skiftet mellan 1999 och 2000 men som inte blev av utan det blev ett stort fyrverkeri i stället. En annan variant är den Milleniumfrid som Stieg Larssons bror och far hoppas få med Eva Gabrielsson gemom att erbjuda henne 20 miljoner. Men hon tackar nej. Böckerna har hittills dragit in 130 miljoner och hon menar att Stieg sett böckerna som deras gemensamma pension.

Jag tror att de kommer att komma överens om någon slags uppgörelse efter ett tag. Det finns nog med pengar för alla att leva gott på i all framtid.

Böckerna är bra och snart skall jag se den sista delen på bio.
“Luftslottet som sprängdes”

Uppdatering 100117: Nu som finns en bakgrundsbok också av Kurdo Baksis som heter ”Min vän Stieg Larsson” som rekommenderas att läsa!

MatsRG
Tänk på miljön

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg