A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Bilförsäkring

En bilförsäkring är ett sammansatt ord av orden bil och försäkring. För att kunna känna sig säker när man äger en bil och kör den land och rike runt behöver man en bra försäkring för sin bil.

För att kunna välja rätt leverantör av bilförsäkringar så måste man jämföra olika alternativ. Den bästa jämförelse-sidan på nätet som jag hittat är Insplanet som är Sveriges ledande försäkringsförmedlare för konsument- och motorförsäkringar.

Som parantes kan jag nämna om den sidan hade funnits 1995 så hade inte den person som man kan läsa om i DN kunnat ha 41 olika försäkringar som han hade tecknat för att försöka lura till sig 100 miljoner.

Nu till tillvägagångssättet för att få fram ett förslag på den bästa försäkringen för dig.

Man inleder med att fylla i körsträcka, skadefria år, typ av försäkring mm samt registreringsnummer. Sen kommer man vidare till nästa sida där man bl a fyller i om man äger bilen. Slutligen får man fylla i personuppgifter och kontaktuppgifter och sen är det dags för systemet att leta fram bästa tänkbara försäkringsalternativ.

Sedan får man en lång lista med olika alternativ att välja på med det billigaste först. För och nackdelar med de olika valen är tydligt markerade så nu är det bara att slå till!

MatsRG

2 comments to Bilförsäkring

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg