A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Kort-betalning


Vad är en kort betalning? Jo det kan vara en betalning som tar kort tid. Hur lång tid får en kort betalning ta med kort kan man undra?

Det får inte ta mer än 10 sekunder för då tröttnar man eller tror att det blivit fel och trycker en gång till vilket man inte ska.

Det andra alternativet är att kort-betalning betyder att det är en betalning med kort.

Det finns många leverantörer av betaltjänster för kort men inte alla erbjuder lika många bra tjänster som Payson.
Helt nyligen kunde man läsa följande pressmeddelande på Paysons hemsida:

“Finska mediejätten Sanoma har valt svenska Payson som leverantör av betalningslösning till deras auktionstjänst Huuto.net. Huuto.net är Finlands största e-handelstjänst och har idag över 1,4 miljoner användare i Finland.

Avtalet som är mellan Payson och Sanoma Digital Finland möjliggör för Huutos användare att enkelt och säkert betala och ta betalt med Payson när de köper och säljer på auktionssidan. Huutos användare får även tillgång till tjänsten Paysongarantin, där Payson fungerar som en neutral part som ser till att varken säljare eller köpare har både pengarna och varan samtidigt. Därmed kan både privatpersoner och företag handla tryggt med varandra på nätet. Tidigare har betalningarna hanterats av säljaren och köparen på egen hand…”

Det vittnar ju om systemet fungerar bra om ett så stor företag väljer kortbetalning hos Payson!
Samtidigt lägger Sanoma stor vikt vid att kunna erbjuda säkra betalningar till sina kunder och det tackar man ju för som konsument.

Vill du vara säker på att korthanteringen fungerar och att den är säker då kan du liksom Sanoma välja Payson för din e-handelsbutik. Är du konsument kan du känna dig trygg med den garanti för köpare som heter Paysongaranti. I korthet så går den ut på att pengarna inte överförs förrän du kontrollerat att varan är den som det skall vara. Det verkar ju rimligt och känns tryggt.

MatsRG

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg