A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Appen

Ett nytt ord i svenskan är appen, dvs de applikationer
som du hittar till din iphone. Ett bra exempel är en liten app som heter Vem ringde din iPhone där du kan lägga in nummer från telefonförsäljare mm som sen blir blockerade och lämpligtvis “ringer” med tyst signal.

Det fina med dessa appar är att de oftast är gratis eller nästan gratis. De som programmerar dessa blir knappast rika eller åtminstone inte lika rika som VD på postkodlotteriet som tycker det är viktigare att berika sig själv jämfört med att dela ut pengarna till de organisationer som lotteriet sägs stödja. Han konkurrerar ju t o m med Margot W. (Jag har sagt upp mitt engagemang i postkodlotteriet som parantes.)

MatsRG

4 comments to Appen

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg