A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Smarttelefon

Smarttelefon, eller datorlik mobil, som också kallas pekskärmsmobil på svenska, på engelska smartphone, är ett mellanting mellan en handdator och en mobiltelefon.

Nu satsar Nokia och Microsoft på ett samarbete om sådana telefoner för att kunna ta marknadsandelar från Apples iPhone. Förhoppningen för samarbetet borde också var att ta fram en säker mobil. Iphone sägs kunna hackas på 6 minuter om man har tillgång till den fysiskt.

En analys av ordet smart telefon ger vid handen att smart betyder intelligent eller också en slags målformulering för projekt. Telefon har man för att ringa med. Sammantaget så blir det ett ganska bra ord men frågan är dock om det skall vara ihopskrivet eller i sär?

Vad tycker ni?

MatsRG

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg