A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Badtunna

Att hoppa i galen tunna är ett gammalt ordspråk som ungefär betyder att man hamnar i en situation som man helst av allt inte skulle vilja befinna sig i.
Men när det gäller att ta sig ett dopp i en badtunna så är det verkligen inte det som gäller.
Det är en högklassig njutning som lämpligast äger rum på en sval sommar- eller höstkväll i goda vänners sällskap. Det som är viktigt när man skall bada är att man planerar badandet i god tid eftersom det tar en stund att värma upp vattnet med vedkaminen. Oftast tar det flera timmar så det gäller att man startat förberedelserna mitt på dagen om man skall bada på eftermiddagen eller kvällen.

Sist jag badade var på en projektkonferens och då tryckte vi ned oss ganska många i ett hett  lögarbad (som det också heter) omgärdat av en stjärnklar himmel och svajande björkar!
Så här mysigt kan det vara:-)

Paljuilua 1

Mitt råd till dem som har plats och god tillgång till vatten är därför att skaffa gärna en riktig badtunna!

MatsRG

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg