A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Odds

Ett odds är förhållandet mellan insats och vinst inom vadslagning. Ett högre odds ger en högre vinst men är å andra sidan mer osannolik.

Nu skiner solen och oddsen är väldigt goda för en fin och solig semester.

Kan man spela på vilket väder det blir på Betson Odds?

Nej det kan man faktiskt inte just nu i alla fall. Men du kan spela på vem som blir Centerparitets nya ledare under fliken Övrigt – Sverige Specialer

De man kan välja mellan är:

Annie Johansson
Anna-Karin Hatt
Lena Ek

Daniel Johansson

Andreas Carlgren

Eskil Erlandsson

Olof Johansson

 

Jag satsar på Annie Johansson.

Om du letar efter en seriös spelsida med erkänt bra metoder för att säkra att spelet är ärligt och att du inte lockas att spela för mycket så kan du tryggt vända dig till Betsson!

 

Jag ger dig goda odds för vackert väder i sommar!

MatsRG

Fakta om Betsson

Betsson är ett svenskt spelbolag som funnits i spelbranschen drygt 40 år. Betsson är en onlinespelportal där man kan spela poker, kasino, lotter och sportsbetting. Huvudkontoret ligger på Malta och företaget ägs av Betsson AB som är noterat på Stockholmsbörsen. Företaget går med vinst och VD är Johan Pontus Lindvall. Betssons organisationsnummer är 556090-4251.

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg