A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Antivirus

Antivirus det måste betyda något som inte är ett virus, eller något som motverkar ett virus. Ett virus anges av NE, fritt tolkat, vara en typ av smittsamt material som både är levande och icke levande.

I det här fallet tänker jag på ett datorvirus som antivirusprogrammet skall skydda mot.

Det är alltid klokt att använda ett antivirusprogram på sin PC. Om du som jag också använder Mac så är inte det inte lika stort behov på den. På Mac har jag aldrig använt något antivirusprogram alls.

Om du är på jakt efter ett bra antivirusprogram för PC så rekommender jag att du surfar in på mjukvara.se och ser vad som de rekommenderar. Mitt eget favoritprogram för PC heter Avast. Det är gratis för personligt bruk och det rekommenderar jag. Motivet är att det fungerar bra och att jag inte råkat ut för att det hindrar någon av de program jag brukar använda. Dessutom är det gratis, som kan vara värt att påpeka en gång till, och man får hela tiden de senaste virusdefinitionerna. På så sätt skyddar man sig mot de nya virus som tyvärr dyker upp hela tiden utan någon slags avmattning.

Surfa säkert,

MatsRG

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg