A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Mer bingo

Det blev bingo skulle jag vilja ropa lite oftare än vad jag har gjort i mina dagar. Det är ju inte alltid man kan vinna så mycket som man gör på Bingolotto men det är kul att vinna lite i alla fall.

Uttrycket ”det blev bingo” kommer givetvis från bingospelet när man får 5 nummer i rad men betyder i allmänna ordalag att någon har gissat rätt eller uttryckt sig precis korrekt.

Jag föredrar nog det traditionella bingot med rutiga pappersark även fast det är roligt med bingo på TV liksom på nätet. Nu för tiden kan man spela bingo överallt och det är ju bra eftersom det är så roligt.

Något som jag vill rekommendera är bilbingo där man samlas vid någon stor parkeringsplats och sitter i sin bil och spelar.

Lycka till med ditt bingo!
MatsRG

 

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg