A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Skraplott

Har du prövat att spela på skraplotter? Vad är en skraplott undrar du kanske? Jo det beskrivs nog enklast genom att säga att det kan vara en triss-lott. En trisslott är en lottsedel med 9 fält som är dolda av en ogenomskinlig folie som gör att man inte ser vad som är bakom. Man skrapar av folien succesivt och hoppas att det skall dyka upp tre lika dana fält med till exempel 100 000 kr i varje ruta. Är det tre lika vinner man 100 000 kr.

Jag brukar fylla i enkäter om hur jag tror det skall gå för min firma och då erbjuds jag att få en triss-lott. Man kan välja att antingen få den via vanlig snigelpost eller att få en kod till mobilen som sen kan visas upp för ett spelombud och så får man en pappers-triss-lott.

Om man har gjort på det sistnämnda sättet är det inte steget så långt till att spela på skraplotter på nätet. Det finns en uppsjö av spelsajter där du kan spela förutom det statliga Svenska Spel. En bra site som ger dig en mängd med tips och information är Skraplotteronline.com. Det smidiga med att spela på nätet är att du enkelt kan skrapa utan att få en massa smuts på fingrarna och dessutom blir det oerhört spännande när resultatet presenteras!

 

Spela lugnt!

MatsRG

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg