A sample text widget

Etiam pulvinar consectetur dolor sed malesuada. Ut convallis euismod dolor nec pretium. Nunc ut tristique massa.

Nam sodales mi vitae dolor ullamcorper et vulputate enim accumsan. Morbi orci magna, tincidunt vitae molestie nec, molestie at mi. Nulla nulla lorem, suscipit in posuere in, interdum non magna.

Konferens

Ordet konferens betyder en formell sammankomst för ett större sällskap där man diskuterar vissa specifika sakfrågor. Ofta används de i arbetslivet för att förutom att diskutera även för att träffas och umgås.

Vad sägs om en konferens för arbetsgruppen nu när hösten börjar göra ack så tydliga och obevekliga framstötar?

Höstdagjämningen har passerats och det är dags att formulera nya mål för hösten eller kanske sno ihop näst års budget?

Om man som företag i Uppland eller Stockholm skall leta efter bra konferensställen i närheten så kommer jag utan tvekan att tänka på Fagerudd konferens.

Fagerudd konferensanläggning ligger mycket naturskönt ca 5 km söder om Enköping vid Svinnegarnsvikens östra strand.

Du tar dig enkelt dit från både Stockholm och Uppsala med bil. Om du föredrar tåget tar du det till Enköping och sen därifrån tar du taxi direkt till porten.

 

Man kan säga att det inte egentligen spelar någon roll vilket väder det är för att på Fagerudd kan du alltid få rätt stämning och miljö oberoende av hur det ser ut utanför. Konferenslokalerna är så smakfullt inredda och oftast med sjöutsikt så att du kan ta del av den härliga uppländska omgivningen på bästa tänkbara sätt.

Självklart har du alla moderna faciliteter i konferensrummen.

Hotellet där du med fördel övernattar består av ett flertal olika hus, de flesta från tidigt nittonhundratalet, att välja på. Alla ändamålsenligt och snyggt inredda för bästa komfort.

Det finns en mängd aktiviteter att välja på så som matlagning med kock till bast vid sjön. Det är bar att välja!

 

Slutligen har du givetvis en mycket fin och smakfullt inredda restaurang att avnjuta den delikata maten i. Antingen det är frukost eller middag efter ett dagspass i konferensrummet!

 

Väl mött i Fagerudd

MatsRG

 

 

 

 

 

 

 

Comments are closed.

Bloggtoppen.se Denna blogg är listad bland Sveriges bästa bloggar MediaCreeper SvenskaSajter.com - gratis länkkatalog för hemsida & blogg